Ingatlankereső

Eladott siófoki lakások referenciái

Referencia-ingatlanok, eladott siófoki lakások

Tisztelt látogató! Az itt bemutatott siófoki lakások eladása ma már nem aktuális. Eladásra kerültek és csupán referencia-munka szerepét töltik be. Leendő megbízóim, lakáshirdetési megbízása esetén, hasonló prezentációra számíthatnak.
A képek speciális eszközzel készültek,- készülnek. Az a tény, hogy néha szerepelnek képeimen emberek, mindenféle ellenkező híresztelés ellenére, igenis helyénvaló. A reklám középpontjában ugyanis nem az élettelen tárgy, a ház vagy lakás, hanem az élő ember, a fogyasztó áll.
Irodám, talán országosan is elsőként tért át a nagyobb képek alkalmazására. Ez jóval részletgazdagabb és így, élvezhetőbb élményt is nyújt. Érdemes megfigyelni azt is, hogy nálam a képek és szövegek kölcsönhatásban vannak egymással. Egymást erősítik és így, együtt érik el a kívánt hatást. Az eladott lakások helyét, a település nevét és az irányárat szándékosan nem tüntettem fel.
A referenciamunkáim azt hivatottak megmutatni, hogyan dolgozok? Bármilyen szolgáltatásról legyen szó, kőműves, festő, ingatlanközvetítő, mindig kérjen referenciákat! A referenciamunka akkor legjobb, ha sikerül a Szolgáltató korábbi Megbízójával is kapcsolatba kerülni. Ilyenkor meg lehet kérdezni tőle, volt-e valamilyen gond,- probléma a szolgáltatás ideje alatt, illetve mennyire voltak megelégedve az adott Szolgáltató munkájával?
Én, ha valaki igényli, mindig meg szoktam adni a korábbi Megrendelőim elérhetőségét, az előzetes hozzájárulásuk mellett, hogy jövendőbeli Ügyfeleim tudjanak tájékozódni rólam. Tessék nyugodtan leinformálni, állok elébe.

A siofokilakasok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.