Ingatlankereső

Siófok, kertváros - Beszédes József

Kód: eladó-lakás-Siófok-La-362

Siófokon, az aranyparti szabad strandtól 85 méterre újszerű (új) lakás eladó

Megbízható műszaki állapot, gondtalan lakhatás, nyaralás, a vízpart közelében.

Siófokon, az aranyparti szabad strandtól kb. 85 méterre, a Balaton vizétől konkrétan kb. 118 méter távolságra található újszerű, 2 szobás, 2 erkélyes téglalakás eladó. A társasházi öröklakás 9 lakásos, háromszintes lakóépület első emeletén helyezkedik el. Lift nincs. A társasház csendes helyen található, itt nincs zsúfoltság, nincs nyüzsgés, de még is közel a Balaton. Autókkal az automata kapun, gyalogosan a kóddal működő kiskapun lehet bemenni.

Adásvétel tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott 50 m2 alapterületű lakás, a hozzátartozó közös tulajdonnal, ami a társasház földterületéből 110,79 m2 osztatlan közös telekhányadnak felel meg. A társasház bekerített telkén belül egy db kizárólagos használatú, burkolt, felszíni gépkocsi parkoló jár a lakáshoz.

A tulajdonosok jogait, kötelességeit és a kulturált együttélés szabályait az Alapító Okirat és a Házirend szabályozza. A társasház ügyes bajos dolgait a gondnok végzi.

A lakás helyiségei: előtér, nappali,- konyha,- étkező, szoba, fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC.). Az előbbi alapterületen felül tartozik a lakáshoz a kb. 4,98 m2-es és a kb. 5,64 m2-es erkély.  

A lakást tulajdonosa nem használta, kihasználatlanság miatt eladó.

A lakás legnagyobb értéke egyfelől az, hogy helyileg a kisgyermekes családok által kedvelt, gyorsan felmelegedő sekélyvizű, homokos medrű, szabad strand közelében található, másfelől, hogy korszerű új anyagokból van megépítve, ezáltal vélhetően sokáig és problémamentesen fogja szolgálni használóit.

A lakás kiválóan alkalmas olyan családnak, akinek fontos a víz melletti rendszeres kikapcsolódás, valamint az, hogy a kevés idejét tényleges pihenéssel tölthesse. Itt a mindenkori tulajdonosnak nincs gondja semmire.

Szobák padlóburkolatai laminált parkettával burkoltak a többi helyiség kerámia lap burkolatú.

A képen, a konyha látható, melybe be van építve az indukciós főzőlap, a sütő, az automata mosogatógép és az automata mosógép.

A nappali szobából és a szobából nyíló erkélyajtók nagy üvegfelületű tolóajtók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálóval, elektromos redőnyökkel felszerelve.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. Külön almérő méri a vízfogyasztást, a villanyfogyasztást egyedi mérőóra méri. A lakás fűtése LG légkondicionálókkal (hűtő-fűtő) van megoldva. A klímák villanyfogyasztása H-tarifás, kedvezményes díjszabással kerül elszámolásra. A lakás melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Közös költség havonta 15.000 Forint. 

Gondtalan nyaralás Siófok Aranyparton
Gondtalan nyaralás Siófok Aranyparton

A vízpart közeli újszerű lakás biztonságos használatot nyújt, tulajdonosnak egyetlen feladata van, nyaralni, pihenni, kikapcsolódni. Vevő, a lakás megvételével, kap egy új öröklakást, a kizárólagos használatú gépkocsi beállóval és egy majdnem 111 m2 osztatlan közös telekhányadot is.

Ennek a telekhányadnak a vízpart közelsége miatti értéke magas, továbbá minél nagyobb telekhányad tartozik egy lakáshoz, annál kisebb a népsűrűség, annál jobban el tud különülni telken belül, anélkül hogy belebotlana valakibe.

A lakás vételára 117 millió Forint. A tehermentes lakás, a vételt követően azonnal birtokba vehető és költözhető.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

A siofokilakasok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.