Ingatlankereső

Siófok, belváros

Kód: eladó-lakás-Siófok-La-364

Siófokon, fiatalosan felújított, zöldövezeti, erkélyes lakás eladó

Az egyedi fűtésű lakás üres, azonnal birtokba vehető

Siófokon, a központtól (Víztorony) kb. 780 méterre, zöldövezetben, eladó egy négyemeletes társasház második emeletén lévő, a tulajdoni lap tanúsága szerint 77 m2-es társasházi öröklakás. Az erkélyes lakás teljesen fel van újítva, nem lakott, a vételt követően azonnal birtokba vehető, költözhető.

Adásvétel tárgyát képezi, az önálló albetéten nyilvántartott 77 m2 nagyságú lakás a társasházi közös tulajdonból hozzátartozó 924/12900-ad arányú eszmei hányad, ami a telket figyelem bevéve 94,62 m2 telekhányadnak felel meg. A lakás 1321 m2 nagyságú társasházi, közös tulajdonú telken helyezkedik el. A társasház és környezete rendezett, kertész gondozza a növényzetet, autóval a társasház zárt, bekerített udvarába lehet parkolni a kizárólagos használatú helyen.

A lakóépületben élők jogait az Alapító Okirat, a kötelességeit, a kulturált együttélés szabályait a Házirend szabályozza. 

A főbejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, rögtön balra a kamra és a külön helyiségben lévő WC-kézmosó található, szemben a nappali,- konyha,- étkező nyílik az erkélykapcsolattal. Az előszobába visszatérve, balra a közlekedő, a dolgozó szoba, a fürdőszoba (kád,- mosdó) és kettő hálószoba található. Az egyik hálószobából ki lehet menni az erkélyre. 

A lakást, a kialakításánál fogva jól lehet használni, ugyanis élesen elkülönülnek a nappali és az éjszakai funkciók. Nappal a családtagok közösen használják a lakás egyik felét a nappali,- konyha,- étkezőt, a külön illemhelyet, éjszakára pedig mindenki elvonul az intim zónába, a hálószobákba és használják a fürdőszobát. A fedett erkélyről a zöldre van kitekintés és szerencsére nem a szomszéd épületét látja az itt lakó.

Az alábbiakra terjedt ki a felújítás:

  • víz-, villany,- gépészeti csővezetékrendszer
  • elektromos fűtőpanelek, klímák
  • burkolatok, szaniterek
  • festés, tapétázás
  • álmennyezet, LED-lámpák
  • ablakok,- redőnyök,- szúnyoghálók
  • főbejárati ajtó, beltéri ajtók
  • konyhabútor (gránitmosogató, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, szagelszívó)

Szobák padlóburkolata parketta, a többi helyiség első osztályú mázas kerámia lappal van burkolva.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany és szennyvízcsatorna. Kábel TV van. A közműveken történő fogyasztást, külön mérőórák mérik. A lakás fűtése elektromos fűtőpanelekkel és hűtő-fűtő klímákkal van megoldva. A fürdőszobai meleget az elektromos törülközőszárító biztosítja. A melegvizet a fürdőszobában felszerelt villanybojler állítja elő. Közös költség 15.400 Forint havonta. 

A teljeskörűen felújított erkélyes lakás a vételt követően azonnal beköltözhető. Vételára 66,8 millió Forint. 

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

A siofokilakasok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.